22 Mart 2017 Çarşamba

Ataşehir Rent a Car Firmaları


Rent a car firmaları araç kiralama firmaları içinde en kapsamlı ve en çok müşteri memnuniyeti sağlayan firmalardır. Özellikle İstanbul’un birçok bölgesinde yer alan rent a car firmalarından da anlaşılacağı gibi bu araç kiralama firması oldukça geniş bir kitleye hizmet vermektedir. İstanbul’un Ataşehir bölgesinde birçok rent a car firmaları yer almaktadır. Ataşehir rent a car firmaları arasından en iyisi Uzun rent a car dır. Bu firmalar geniş araç filoları ve uygun araç kiralama fiyatları ile geniş bir kitleye hizmet vermektedirler. Aynı zamanda ataşehir rent a car firmaları ekonomik hizmet yanında bünyelerinde bulundurdukları araçlar içinde kaliteyi ön planda tutmaktadırlar. Bu firmaların araç kiralama kapsamında bazı yaptırımları bulunmaktadır. Araç kiralama sırasında öne sürdükleri koşullar sayesinde hem firma için hem de aracı kiraladıkları müşteriler için olası bir tehlikenin ve olumsuzluğun önüne geçmektedirler. Ataşehir rent a car bünyesinde kiralanan araçlar siz müşterilerin her türlü ihtiyacına tam anlamı ile cevap vermeyi amaçlamaktadır. Bu firmalardan en çok kiralanan araçlar lüks araçlardır. Fakat firma bünyesinde hem lüks araçlar hem de ekonomik sayılabilecek araçlar bulundurmaktadır. Kiralamak istediğiniz aracı hem Ataşehir rent a car firmalarının internet siteleri ve iletişim numaralarından kiralayabilir hem de bizzat ofislerine giderek kiralayabilirsiniz. Rent a car firmalarından araç kiralamak için en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmak gerekmektedir.

Havuz Rent A Car

Ataşehir rent a car firmalarından olan Havuz rent a car kiralanacak araçlar bünyesinde Volkswagen, Hyundai Accent Era, Passat, Honda Civic Elagence, Seat Leon marka ve model araç bulundurmakla kalmayıp bunun yanı sıra diğer bütçelere uygun araçlara da ofisinde yer vermektedir.

Çebioğlu Rent A Car

Çebioğlu rent a car 1994 yılından beri hizmet veren ve araç kiralama konusunda haftalık, aylık ve daha uzun dönem için kiralama işlemi gerçekleştiren bir firmadır. Firmanın en çok kiraladığı araçlar VW Passat, Hyundai Era, Renault Cilio, Hyundai Accent ve Honda Elegance gibi birçok markaya ve modele ait araçlardır. Kiralamak istediğiniz aracı bizzat ofise gidip kiralayabileceğiniz gibi firmanın internet sitesinden de kiralamak istediğiniz aracı online rezerve ettirebilirsiniz.

Bayrak Rent A Car

Ataşehir rent a car firmaları arasında yer alan Bayrak Rent A Car araç kiralama firması belirli aralıklar ile araç kiralama kampanyaları düzenlemekte ve bünyesinde bulundurduğu birçok aracı oldukça ekonomik fiyattan kiralamaya çıkarmaktadır. Firma bünyesinde ekonomik araç bulundurmanın yanı sıra üst sınıf lüks araçlarda bulundurmaktadır. Bayrak rent a car firmasının filosunda Fiat Albea, Renault Fluence, Accent Era, Passat ve birçok markaya ait model bulundurmaktadır. Firma araçları rent a car kaskolu yapmakta ve araçlarının bakımlarının düzenli olarak yaptırmaktadır.

Etiketler: , , , , , , ,